Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sing Dadi Pakulinan Paraga Aku Saben Sore Nalika Mulih Soko Nyambut Gawe

Sing Dadi Pakulinan Paraga Aku Saben Sore Nalika Mulih Soko Nyambut Gawe. Piye., wis sak mestine Pak'e yo sing akas gek perlu nyambut gawe Saben dinane… Nandur pak, nandur kimpul pak Nandur pak, nandur bentul pak Nandur pak, nandur kimpul Nandur sembarang gawe nyandang pangan. Basa sing digunakake Bayu nalika matur marang bu Tia yaiku. a.

Busuk ketekuk pinter keblinger : Sing bodho lan sing pinter padha dene nemu cilaka. Basa sing digunakake Bayu nalika matur marang bu Tia yaiku. a. Apa sing kudu diduweni wong nyambut gawe kuwi? :iya, mau aku mrene ibu lagi siram, dadi ora pamit, iya mas aku mulih.

Yen lagi dadi wong ora nduwe Tak rewangi mbendino nyambut gawe rekoso Nanging kayane ra sepiro Tansah nelongso rasane atiku Yen aku kersane Gusti Mugo kang kuoso enggal maringi margo Kowe lan aku biso urip mulyo # Terjemahan Lagu Pacobaning Urip : Kok seperti ini berat. lirik asli: rambut wis ra ireng wis malih rupane ireng dadi putih saikine dino tambah dino umur tambah tuo nanging koyo koyo ora diroso ngadeg dadi keno angin soyo ndadi senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo nyambut gawe kanggo nguripi kluargo ".bapak. senajan umurmu wis tuwo nanging.

Nalika sejarah Amung dadi kijing-kijng tua Donya kadya ubenge jarum jam Kabeh mung padha lelakone.

Piye., wis sak mestine Pak'e yo sing akas gek perlu nyambut gawe Saben dinane… Nandur pak, nandur kimpul pak Nandur pak, nandur bentul pak Nandur pak, nandur kimpul Nandur sembarang gawe nyandang pangan. Apa sing kudu diduweni wong nyambut gawe kuwi? :iya, mau aku mrene ibu lagi siram, dadi ora pamit, iya mas aku mulih. Malah nganti aku bingung kudu mangsuli apa nalika ditantang rabi.

Post a Comment for "Sing Dadi Pakulinan Paraga Aku Saben Sore Nalika Mulih Soko Nyambut Gawe"